"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

miercuri, 4 mai 2011

Unul dintre valuri

Mă regăsesc iar, în solitudinea pe care mi-o oferă cu braţe de indigo, noaptea de Mai. Aproape caldă, tăcerea ei mă învăluie şi mă sărută, lent. Iar eu, departe de oameni şi de zgomot, îmi adun şuvitele răsfirate de timp. Frânghie fermecată, vei ţine vela principală a iahtului meu . Frumuseţea... nu stă în inerţie :).

12 comentarii:

 1. Cat de mult asteptam an de an noptile de mai...pline de dorinta si mister. Acum le avem, sa profitam de magia lor. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. ... ar fi mult mai frumos daca as avea cu cine sa profit de ele

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoasa melodie!!!! A depasit toate melodiile rock pe care le stiam eu pana in momentul de fata.
  Spuneai ca nu exista melodie completa fara versuri ? Uite ca exista.
  Uneori ii faci chiar si pe oamenii care se considera idealisti sa se simta mici in comparatie cu tine.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Anonim, bine ai venit pe "across the stars". Ma bucur ca iti place melodia. E una dintre preferatele mele.
  Cat despre melodia completa fara versuri... nu imi aduc aminte sa fi spus asta. M-ar bucura sa iti scrii numele. Poate asa am un punct de reper in timp si spatiu. Multumesc :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Absolut superba piesa, S! You made my day:) Demult nu am mai ascultat si citit ceva atat de frumos...se completeaza:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Thank you, my dear :) Radiourile online sa traiasca, ca multumita lor mi-am imbunatatit cultura muzicala :)
  Incerc sa invat cum se face un video pt youtube, am cateva piese care nu se gasesc acolo, cu artisti de care nu stie aproape nimeni de pe la noi.

  RăspundețiȘtergere
 7. Anonim = Otilia
  Nu ma descurc prea cu URl-ul ,si de aceea am preferat sa postez sub Anonima. Era mai sigur.

  RăspundețiȘtergere
 8. :) Ne cunoastem , Otilia? Ai scris intr-un fel care lasa da inteles ca da... insa mie nu mi se aprinde nici un beculet :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Inclin sa cred ca nu. Desi as fi avut cu totul o alta parere.. altadata.
  oricum ,eu sunt din galati..tu esti din galati, vad in dreapta. Posibil. Desi... tu urmeaza sa scrii ca nu cunosti nicio otilia.

  RăspundețiȘtergere
 10. "Desi as fi avut cu totul o alta parere.. altadata. " ... Well? :) Asta mie-mi suna a "ne cunoastem" :)
  E un nume destul de rar, insa eu tin minte foarte bine chipurile, si mai putin bine numele, daca nu am contact cu persoanele care le poarta. Si sac(!), cunosc "o Otilia" :)

  RăspundețiȘtergere
 11. Priveam imaginea ta de fundal si ma gandeam ca... Omul din imagine este atat de singur. Oare cum o privi el Soarele: ca pe un prieten, datator de viata? ca pe un dusman? pericol iminent? ca pe un zeu? Soarelui simbolizeaza multe: energie, putere, implinire, distructie...
  M-am intrebat adesea, cum percep oamenii numele meu. Il asociaza probabil cu o fata frumoasa? Ceea ce nu e cazul. Oricum numele meu preferat e format doar din 3 litere.:)

  RăspundețiȘtergere
 12. :) Imaginea de fundal e din "Sunshine", un sf realizat acum cativa ani. Si da, omul de acolo simbolizeaza singuratatea. Ai ghicit.

  Ma gandesc... ar fi o idee sa trecem la cai de comunicare ceva mai... personale. Poate imi spui care sunt cele trei litere :).

  RăspundețiȘtergere