"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

miercuri, 16 mai 2012

Am lumea la picioare

Ăăă... sau nu.
Şi în ideea asta...  femeilor care cred în bullshit-uri de genul doar pentru că se îmbracă / boiesc atent şi frumos - le spun: aveţi tot dreptul... să muriţi de ciudă.


Măi... "dragelor"... îmi place să vă dezbrac din priviri. Nu, greşesc. Scuze. Iubesc să vă dezbrac din priviri - însă nu doar de haine. Când fac asta... vă dau jos toate prostiile pe care le purtaţi cu aere de "sânge albastru"... acele bluziţe, fustiţe, pantalonaşi, pantofiori, cizmuliţe, poşetuţe, eşarfe, pălărioare, inele, brăţări, coliere, lănţişoare, ojă, vopsea de păr, ruj, fond de ten, fard, rimel, parfum, etc...
Iubesc momentul ăla în care stau la aceeaşi masă cu o femeie considerată de alţii "foarte frumoasă" - şi-i dau jos "ambalajul", vizualizând cum arată fără pensare, epilare, manichiură, pedichiură, machiere... şi fără accesorii.
Şi ce-mi place mai mult decât asta - e s-o văd că-şi menţine atitudinea condescendentă şi siguranţa date de aşa zisa-i frumuseţe, fără să ştie că din momentul ăla e complet despuiată şi transparentă.

O, nu... Nu simt nevoia să merg la teatru. Şi nici nu-mi place să mă prefac, însă dacă nu mă prefac... nu pot să văd aşa cum trebuie piesa de teatru. Iar cu o scenă atât de plină în viaţa reală... doar mă las uşor pe spate, şi privesc. Uneori se întâmplă să mai şi râd.







sursa: RandomlyFunnyStuff

10 comentarii:

  1. Bravo!Imi place mult. Imi place ideea, imi place modul in care ai transpus-o in cuvinte, imi plac imaginile pe care le-ai creat.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Laura... :)
    :))
    ... sunt sigur ca alte persoane nu vor fi de aceeasi parere.
    Muhahhahaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Si? Te lasa multe femei sa le vezi fara...masca?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nice :)
    ... daca ar fi dupa ele...
    :P

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Haha, tare raspunsul. Inseamna ca ai descifrat deja eternul si fascinantul mister feminin. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. ... nu exista un... "mister feminin", @Nice :). Exista doar fite, figuri, chestii fortate si inchipuite. Sunt atatea lucruri care se fac doar de dragul misterului... care nu exista, de fapt. Faza cu "misterul feminin" e pentru cei carora le place sa traiasca printre ceturi.
    In plus... imi pot permite sa spun ca nu-i chiar atat de fascinant. De multe ori cand trec cu privirea prin femei si vad ce e acolo... pfff...

    RăspundețiȘtergere
  7. Totusi....nu crezi ca epilatul, manichiura, pedichiura....pensatul tin de bun simt? :)
    Daca una are mustacioara ar trebui s-o lase ? Nu intreb la misto....poate ca sunt barbati carora le plac femeile "foarte" naturale

    RăspundețiȘtergere
  8. @hapi... "bun simt"? Tu despre asta crezi ca am scris aici? Se pare c-ai inteles gresit ideea postarii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca esti putin agresiv cu cei pe care nu-i agreezi pe blog numai ca nu-ti dai seama probabil. Nu cred c-o faci intentionat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vad de ce ti-am parut agresiv, @hapi. N-am folosit semne de exclamare sau multiple semne de intrebare. Ori poate faptul ca nu zambesc intotdeauna cand pun o intrebare te face sa crezi ca sunt "putin agresiv". Mai stiu eu niste persoane care au interpretat asa lucrurile scrise de mine - si asta pentru ca ma cunosteau personal. Am/afisez o oarecare liniste/sobrietate... motiv pentru care pe net pot fi perceput gresit. Ma rog... ideea e ca n-o sa ma apuc sa zambesc tot timpul doar pentru ca unii nu pot sa inteleaga un semn de intrebare. Cum noi doi nu ne cunoastem "offline", ce motiv ai sa crezi... ce crezi?

    RăspundețiȘtergere