"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

miercuri, 30 noiembrie 2011

Ce ne-am face fără media?

Nu mă auzi prea des întrebând asta. Însă fără parteneri media nu se poate, mai ales în cazul unui eveniment cum e SuperBlog-ul :).
 Le mulţumesc personal celor care au contribuit la existenţa SuperBlog 2011.


TVR – Zon@ IT au un site bine închegat, cu materiale video care te ajută să-ţi faci o părere despre un gadget IT, o componentă PC, un aparat foto sau o cameră video, ori un soft. Nu mă uit la TV, în consecinţă nu le-am urmărit emisiunile, însă din ce-mi pot da seama - oamenii sunt "pe felie" - adică ştiu ce fac. Informaţiile de acolo sunt binevenite, mai ales pentru cei care nu ştiu "cu ce se mânâncă" una sau alta din IT.

Pe  RadioLynx i-am ascultat foarte rar, trebuie să recunosc. Văd însă pe site-ul lor că au o mulţime de emisiuni, printre care "Maşina Timpului" şi "Heavy Hour". Treabă bună, căci dacă-mi vorbeşti de tehnică, SF, şi metale grele, îmi atragi atenţia în mod sigur. Tot ei sunt cei care au realizat materiale audio-video despre SuperBlog, ajutându-ne să înţelegem mai bine regulile de participare la concurs.

Connect m-a surprins plăcut cu ştirile detaliate din lumea telecomunicaţiilor şi cu revista online, plus secţiunea de tarife operatori, care te trimite pe paginile operatorilor de telefonie mobilă/providerilor de servicii Internet Vodafone, Orange, Cosmote şi RDS.

Photo Magazine este un site dedicat pasionaţilor de fotografie, cu detalii despre aparate foto, ştiri, articole despre artişti, şi o galerie foto în care pot fi găsite fotografii pentru toate gusturile, cred eu, plus un forum pentru cei care vor să afle mai multe despre arta fotografică.

Ei bine, nu sunt femeie, aşadar nu pot intra în "comunitatea femeilor senzaţionale", în schimb pot aprecia 121.ro ca fiind un site pentru femei bine pus la punct , unde se discută despre tot şi toate, care are materiale video, o secţiune live (pe Radio Lynx), forum, chiar şi un blog. Filme, muzică, sex, sărbători, cărţi, modă, fitness,  modă, diete, grădinărit, familie, horoscop, spiritualitate, carieră - toate sunt acolo.

MediaLOOK este un site pe care pot fi găsite ştiri din lumea IT, cu detalii şi imagini despre ultimele gadget-uri, componete PC/periferice, laptop-uri, etc.

PRwave  oferă servicii de consultanţă PR -  imagine, comunicare, relaţii publice, organizare evenimente, împreună cu realizarea, distribuţia şi monitorizarea comunicatelor de presă, proiectarea campaniilor de comunicare, realizarea strategiilor de imagine şi relaţii publice pentru companii. Compania are şi un blog pe aceeaşi temă.

MoneyWatch.ro este un site pentru cei ce vor să aibă propria lor afacere, unde pot fi găsite sfaturi despre cum să evolueze în jungla finanţelor - cu stil.

Obisnuit.eu este un blog cu informaţii din diverse domenii, care mi-a atras atenţia, şi care prin subiectele abordate nu este deloc... obişnuit :)

LexaVerzes.ro este un blog interesant, al unei persoane care se pare că are nişte idei de viaţă bine definite.


În esenţă, avem nevoie de toţi. Dacă vrem să ştim ceva despre IT(calculatoare, telefoane, etc) , îi întrebăm pe geek-eri, fie că e la radio, TV, sau în online, dacă vrem să citim - accesăm site-urile specializate în articole, noutăţi, lifestyle, îi căutăm pe bloggeri, care sunt din ce în ce mai mult buni la a răspândi veştile, în plus avem ocazia de a afla un punct de vedere al blogger-ului; dacă vrem o poză apelăm la maeştri, şi dacă vrem să deschidem o afacere sau avem nevoie de PR apelăm la experţii în domeniu. Şi tot aşa... :)

postare scrisă pentru etapa 32 Superblog 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu