"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

vineri, 16 decembrie 2011

Şi... gata!

După ce am adulmecat doar puţin aerul de pe câmpul de luptă numit Blogwars, am căzut "la datorie". Bine, acum :))... n-am fost dat M.I.A, şi nici K.I.A, n-am vărsat râuri de sânge şi nici n-am omorât vreun monstru, ci... am fost transformat în jurat. În alte cuvinte... un fel de "ceva" care "taie şi spânzură". Aăă... eu.
Zic "ăăă... eu", pentru că nu ştiu cât de bine e asta pentru alţii. Sunt poate... puţin cam aspru în aprecieri la unele faze.

Uite aşa... am privit săptămână după săptămână lupta destul de strânsă a finaliştilor, stând frumos cu agenda în faţă şi cântărind postările pentru note.
Şi după ce au căzut "răniţi de moarte", unul câte unul... am ajuns în finală.

Ultimii doi războinici "rămaşi în viaţă" la Blogwars sunt Soacra şi Alter-Ego.
Şi cum bătălia a ajuns la final... trebuie să spun că postarea lui Alter-Ego are multe detalii despre produsele care au fost realizate acum mulţi ani, şi care au dat startul în materie de "portabil", însă nu m-a atras prea mult stilul ei. Detaliile tehnice sunt binevenite, dar... contează şi stilul în care sunt scrise. Părere personală (şi aici sper să nu supăr bloggerul respectiv)... postarea mi s-a părut puţin "flat".

În consecinţă... (aici e doar punctul meu de vedere, atenţie!) Soacra merită steagul învingătorului, cu postarea Un ignorant din viitor (şi cupa de mied / vin /sake... ce-i place omului) - pentru stilul plăcut, cursivitatea, detaliile şi imaginaţia care m-au făcut să zâmbesc şi să mă destind. Dacă o postare e scrisă de aşa natură încât să aibă ceva detalii care să-mi placă, şi în acelaşi timp să mă destindă şi să-mi aducă zâmbetul pe chip, atunci o consider bună. Bine... mai există şi varianta în care pot să apreciez o postare scrisă într-un stil "dark", ca fiind bună, dar n-a fost cazul aici.

Soacro, nu te cunosc şi nu ştiu mai nimic despre tine... ce pot să spun e că mi-a făcut plăcere să "te citesc" :).
Felicitări :) !


Cu ocazia asta... le urez organizatorilor Blogwars şi participanţilor sărbători fericite şi un 2012 bun!

Războiul a luat sfârşit...
... până anul viitor :)

7 comentarii:

  1. Iti multumesc si te mai astept pe blogul meu chiar si in afara concursului... Nu scriu eu "dark" dar cine stie poate gasesti ceva ce te-ar putea atrage.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Soacra... asta e... imi place cum ai scris :)
    Da, cred ca o sa te mai vizitez.
    Weekend placut :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, amin punct si de la capat! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru opinia exprimata insa am rugamintea ca macar dupa, ai rabdare sa citesti tot articolul meu...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Postolachi Dumitru - l-am citit. Mi-am facut datoria de a le citi pe amandoua, si pe al tau, si pe al "Soacrei", si mi-a placut mai mult articolul lui. N-am ce sa-ti spun mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. mno poate la anu ma bag si eu( asa am zis si anu trecut:D)

    RăspundețiȘtergere