"... αи∂ σиcɛ ʏσʋ ωακɛ, тяʋℓʏ ωακɛ, ʏσʋ'ℓℓ яɛмɛмвɛя, тσσ."

miercuri, 23 noiembrie 2011

Deci... mă-ta...

... "era în tramvai", ar continua un amic. Nu, mă-ta... adică... mă-ta, da, mă-ta... nu era în tramvai. Mă-ta... nici măcar nu era prin preajmă.

... "nu stii sensul multor cuvinte. le folosesti gratuit, doar pentru ca dau bine(asa cum am observat, rasfoindu-ti blogul) ca habar nu ai despre multe chestii. nu vei accepta comentariul, nici nu ma astept... iti va fi suficienta pedeapsa ca il vei citi."
 
Măi dragă "Anonim", uite că-ţi dau lucrul de care nu te mai bucuri. Chestie pe care ai primit-o, şi pe care n-o mai primeşti. Şi după care se pare că tânjeşti. Atenţie.
Cum nu obişnuiesc să ţin prin preajmă oamenii, dacă e să descopăr că sunt ori proşti, ori răi, fricoşi, imaturi, falşi, fără control, fără personalitate... şi fără putere de elevare; şi cum rândurile tale au o notă familiară, tind să cred că eşti unul dintre aceia pe care tocmai i-am... "expulzat". Asta însemnând o persoană pe care o reneg, detest, şi de care mi-e silă. Adică... eşti "varză". O legumă care nu face nimic, ca să se eleveze, dacă-mi înţelegi cuvintele. Adică... semantica. Înţelegi, în mod sigur, că tot eşti expertă în ligvistică.
Şi singura chestie pe care ţi-o pot dedica, e puterea din spatele jetului... pentru că e singura care se potriveşte comment-ului tău de acum două zile.
Şi mă-ta... adică... mă-ta... n-are nici o vină că eşti un om prost.

Hai(l) FLIT!

7 comentarii:

  1. deci da:D
    warrior sky, da' pe bună dreptate;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Torden :)
    Ignora........:) Ceea ce crede altul despre tine nu te reprezinta si n-ar trebuisa-ti pese. Deloque

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sfatul pe care ti l-a dat Hapi. Cred ca trebuie sa-l aplici.

    RăspundețiȘtergere
  4. @hapi, @Nice...
    Neah, pai nu ma reprezinta. De pasat... cat ii pasa unui caine pe ce copac isi lasa urma.

    RăspundețiȘtergere
  5. "iți va fi suficientă pedeapsa că îl vei citi" :D
    asta a fost tare de tot:))) dar câtă profunzime, câtă inteligență, cât adevăr se ascunde în aceste cuvinte mărețe și înălțătoare!...:D iar noi, oameni mici și limitați, nu putem pricepe geniul care se ASCUNDE în spatele lor.../:)

    vorba lui cami: deci da! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Ina :)... da, persoana respectiva imi inchipui ca e foarte pro-fund(a)

    RăspundețiȘtergere